Bussum: ‭035 - 208 50 88 Laren: 035 - 888 07 56

Coen Saloon en Trendheads gaan samenwerken!

Bij deze kondigen wij een nieuwe samenwerking met Trendheads aan. Trendheads is een online inspiratiegids rondom uiterlijke verzorging voor mannen en helpt je met het creëren van een uitstraling waar je jezelf goed bij voelt.

Je leest er uitgebreide en informatieve artikelen over baardverzorging, huidverzorging, alsook stylings advies voor uiteenlopende haarstijlen. Elk jaar verschijnen er nieuwe edities van de herenkapsels inspiratiegids en baardstijl inspiratiegids welke je helpen bij het kiezen van een nieuwe look. Trendheads is echt een magazine voor mannen die uitstraling belangrijk vinden.

Trendheads Visit

Trendheads inspireert dus maandelijks een heel aantal mannen met nieuwe kapsels en baarden. En zodra je geïnspireerd bent met een nieuwe baardstijl of haarstijl wil je natuurlijk weten waar je terecht kunt om je nieuwe look in model te brengen, te knippen of te trimmen. Trendheads heeft ons daarom benaderd voor een samenwerking voor de regio Bussum. Beau van Trendheads: “Coen Saloon heeft een hele fijne uitstraling, sfeer en natuurlijk klasse barbiers met bijhorende behandelingen. De heren van Coen saloon krijgen uitermate goede recensies en dat willen we natuurlijk heel graag adviseren richting onze lezers!” We kijken uit naar de samenwerking!

Bel nu
Onze locatie